diumenge, 31 de maig de 2015

DE COMUNIÓ!

Fa unes setmanes que us explicava que tenia entre mans un projecte, una comanda molt especial.. doncs ja l'he acabat i entregat! Així que ja puc ensenyar com ha quedat!
Una bona amiga, la Bet, a principis d'any em va explicar que els seus bessons, l'Ignasi i la Eulàlia feien la comunió al maig i que volia que jo li fes els recordatoris de la comunió, em va sorprendre molt i alhora em vaig il·lusionar molt! Em va donar total confiança i llibertat, així que vaig estar donant voltes i la idea de regalar llaminadures amb un embolcall ben original seria molt adient per l'ocasió, acompanyat per una targeta amb la foto dels nens seria ideal! I a ella li va semblar molt bé.
Havia vist per la xarxa alguns recordatoris de llaminadures amb pot de vidre, la idea anava per aquí però havia de ser diferent i original, únic! Així que vaig pensar en posar les llaminadures dins de pots de iogurt de vidre, tapats amb la tapa de iogurt com si fos de veritat però al obrir el pot, en comptes de trobar-nos el iogurt.. trobar-hi les llaminadures!
Un cop vaig tenir la idea clara, vaig començar a buscar materials i combinacions de colors.. he gaudit tant fent aquest pas!!
No m'enrotllo més i us poso les fotos!!
 
Els pots de iogurt plens de color!

A cada iogurt hi vaig posar una espelma folrada amb washitape del mateix color que el targetó, així donem la idea al destinatari que un cop ens mengem les llaminadures, podem reciclar el pot per fer un porta espelmes. ;)

Els pots de iogurt tancats amb la tapa hermètica, al voltant fil de color taronja i blanc per aguantar les etiquetes.
 
 
I la targeta amb la foto, tot combinat amb els mateixos colors.. els trobo tan macos aquests tons! 


 
Per posar-ho tot, que fos portable, ja que els pots de vidre pesen.. vaig pensar amb una caixa de fruita.. si si... la vaig pintar i folrar amb el mateix paper que vaig fer etiquetes i targetes.
Com que la decoració i logística del dinar de la comunió ho va fer íntegrament la Bet, vaig pensar en regalar-li un petit complement per la taula, a conjunt dels recordatoris.


Uns pots de iogurt amb pedretes blanques per aguantar unes piruletes de paper! :)
Fàcil i molt vistós, no trobeu?


Tot el conjunt


I és tot!! ;)
M'ha encantat, m'ha entusiasmat i he gaudit moltíssim fent aquests recordatoris. Quan la Bet m'ho va proposar vaig tenir els meus dubtes, no havia fet mai una cosa així, bé.. quan em vaig casar ens ho vàrem fer tot nosaltres però feia taant de temps! Però un cop em vaig engrescar... divertidíssim!!
Aprofito per agrair a la Bet, la confiança que va tenir amb mi en tot moment, la llibertat de decidir i tot en general, ha estat molt fàcil connectar! Gràcies guapíssima!!!!
 
Una abraçada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada