dimecres, 10 de juny del 2015

Dia Especial!

El 23 de maig va ser així: un dia especial! Aquest dia la meva germana gran es va casar en segones núpcies, ho comento per què la primera vegada jo era molt petita i encara que recordo molt bé el dia no és el mateix, ara puc gaudir-lo d'una altra manera!
Ara la puc escoltar, opinar, aconsellar, acompanyar... en aquesta nova etapa que de ben segur la farà ben feliç!
Quan m'ho va dir, no ho podia creure! Però la vaig animar, això sempre és una bona notícia! Em va fer molta il·lusió i vaig intentar involucrar-me i acompanyar-la!

Així que alguna cosa havia de fer!! Vaig preguntar, investigar, escoltar... tot de detalls per poder-li fer un bonic regal, no un regal material, si no alguna cosa feta per mi, per demostrar-li que per mi també era un dia important i que hi volia participar!
Participar però sense trepitjar el seu terreny, ja que a la meva germana també li encanta fer-ho tot ella, a casa ja veieu que som bastant "handmade"! ;) I sobretot que fos sorpresa!

Ella va preparar tot un seguit de detalls i un casament de caire romàntic, amb colors roses i liles amb olor a espígol, i jo vaig intentar seguir els seus gustos. 
Sabia que un cop acabada la cerimònia ella volia que els convidats li llencessin pètals de rosa, i el restaurant ja en disposava, per tant vaig pensar que un embolcall per els pètals hi podria donar un toc!
Uns cons fets de bambú, comprats a la pàgina web de  cocottó, fantàstica! i unes etiquetes fetes amb cartolina blanca amb els seus noms.



Llavors vaig pensar que li agradaria tenir un bonic regal de cada convidat, així que un quadre fet amb les empremtes de cadascú seria un record ben original!


Per fer-ho més entenedor vaig afegir les instruccions ;)


I així va quedar muntat al casament


Unes ampolles decorades a l'estil "vintage" donaven un toc romàntic i a dins flors blanques i eucaliptus, damunt la taula pètals de rosa i una banderola amb el seus noms.


Una safata pintada de color blanc feia de suport a les tovalloletes i a les tintes. Les tovalloletes també les vaig folrar amb paper craft i una mica de washitape.





A la meva germana li agrada pintar, així que un quadre pintat per tots els convidats segur que li agradaria!


I després per el ball: un photocall! està molt de moda i per què no... la idea era que ens ho passéssim molt bé!
Un pot de cola cao i una bona estona retallant.. aquí el resultat! ;)


Llistons de fusta clavats amb claus entre si, que amablement el meu home em va fer.. una mica de chalkpaint i les lletres en blanc, un marc a punt de ser fotografiat!


El resultat: unes fotos ben divertides i diferents!


La única cosa que em va demanar, i jo encantada de que m'ho demanés, era que cosís algun coixí o similar per portar els anells.
Com que no em va concretar.. vaig fer la meva.. i li vaig fer dos bastidors brodats amb els seus noms i un llacet per dur l'anell, discret, fi.. a mi em va encantar el resultat!


Us vull ensenyar el detall que va donar, un cactus dins un pot de iogurt.. ella tenia la idea bastant clara, volia donar un cactus però no acabava de trobar el recipient ni la decoració, així que parlant les dues sobre el tema... va sorgir! Li vaig oferir el material que tenia a casa, cartolines troquelades, washitape.. i ella soleta es va fer els recordatoris, no els trobeu ben bonics i originals? 
Els trobo fantàstics!
També es va fer les invitacions i el sobre on anava la foto per regalar als convidats!


I aquesta és la capça on hi havia el nostre regal "material" de part meva, el meu home i els meus nens: una mini escapada romàntica i desestressant per quan ho necessitessin! Plena de confeti, color i molta estima!!


A dins també un quadre fet per els meus nens, per la seva Padrina Carme i en Raül! Sense dubte el millor regal per què ho varen fer amb tot l'amor del mon! ;)


I aquí el final del mini reportatge d'un dia ben especial... tan vaig gaudir que no vaig fer cap foto!! :)
Desitjar a la parella, la meva germana Carme i al meu cunyat Raül que siguin ben feliços!!



4 comentaris:

  1. plas plas plas plas (aquí no hi ha emoticons d'aplaudiments)
    Genial tot tot i tot
    artistes! que sou unes artistes!

    ResponElimina
  2. ja ja!!! que bona que ets!
    Un petó nina!! Gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Uau Dolors!!!!!!!! Xulo, xulo, xulo!!!!!!!!
    La Sandra té raó: artistes!!!!

    ResponElimina