diumenge, 14 de setembre del 2014

Festes!

Tinc dos fills, l'Arnau de 7 anys i la Júlia que ben aviat farà 4 anys. Sempre m'ha agradat tot l'enrenou que comporta organitzar festes i altres, m'agraden els detalls que envolten les festes.
Fa 3 anys que vaig endinsar-me a la costura i des d'aleshores cada any els hi he fet la samarreta d'aniversari i sobretot amb l'Arnau li he intentat fer festa temàtica pel seu aniversari, ja que al ser més gran i ser al juny disfrutem de bon temps i podem fer la festa al jardí o a fora a l'aire lliure.
L'any passat li vaig fer festa de pirates, si més no, tot ambientat amb pirates!

Invitacions


Pastís

Samarreta aniversari
Aquest any ha estat de LEGO

La samarreta d'aniversari, com tot jugador de futbol.. el número al darrera!

Taula muntada! jugar amb els colors de lego em va servir de molt: gots vermells, coberts verds, estovalles grogues, plats blaus. Vaig posar gotets amb "lacasitos" de colors i cada got estava personalitzat amb una etiqueta amb un ninot de lego i el nom.

 

El pastís! fàcil.. fàcil! un quadrat amb dues rodones i de moooolta xocolata, el preferit del meu fill! ;) dos ninots de lego i ja fa el fet!

La pinyata! una caixa de vi forrada amb paper groc i penjada amb dos cordills a un arbre! És fascinant com s'ho passen de bé donant cops de pal!

I el detall per donar les gràcies als nens per haver vingut! una bosseta de plàstic amb una etiqueta de lego grapada per tancar la bossa.


També he fet varis regals de corones i samarretes d'aniversari, us faig una petita selecció:


Corona d'aniversari

Pastís aniversari Júlia

Samarreta aniversari












1 comentari:

  1. Per fi Dolors, t'has decidit a compartir el teu art! Felicitats guapi!

    ResponElimina